Ostoskorissa tuotteita Kassalle
0 kpl 0.00€
Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Motus
Tuoteryhmät
Valmistajat
Maksutavat
Tietosivut
Tuotteen tiedot

Manninen HydroISO Banaani 1,6 kg

58.90€
Valmistaja Manninen Nutraceuticals
Saatavuus Varasto vähissä

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta Tuotearvioinnit: 0


 

Mitä banaaninmakuinen HydroISO proteiinijauhe sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

Banaaninmakuisen HydroISO:n ainesosat ovat entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, soijalesitiini (emulgointiaine), luontainen banaaniaromi, väriaine E104 ja sukraloosi (makeutusaine). Soijalesitiini tekee jauheesta helposti nesteeseen liukenevan.

Banaaninmakuisen HydroISO:n keskimääräinen ravintosisältö per 100 g: proteiinia 90 g, hiilihydraatteja 1 g ja rasvaa 1 g.

HydroISO:a myydään 1,8 kg:n muovipurkissa. Purkissa on 30 g:n mittalusikka.

Miten HydroISO eroaa halvoista heraproteiinivalmisteista?

Ensinnäkin, HydroISO on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90 %). Vastaavasti laktoosin ja rasvan määrä on minimaalinen. Toiseksi, HydroISO on entsymaattisesti hydrolysoitu (esipilkottu), joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen HydroISO soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun.

Australialaistutkijat vertasivat hydrolysoidun heraproteiini-isolaatin ja kaseiinin (maidon pääasiallinen proteiini) kokeneilla voimailijoilla kymmenen viikon harjoitusjakson aikana (Cribb et al. 2006). Tulokset osoittivat, että hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti tehoaa paremmin voimaharjoittelun yhteydessä kuin kaseiini. Tarkkaan ottaen rasvattoman massan lisäys heraryhmässä oli noin 5 kiloa, kun se taas kaseiiniryhmässä oli alle kilon. Lihasvoiman kasvu oli myös heraryhmässä merkitsevästi suurempaa kuin kaseiiniryhmässä. Mielenkiintoista oli se, että heraryhmässä myös kehon rasvojen määrä väheni merkitsevästi (-1.5 +/- 0.5 kg vs. +0.2 +/- 0.3 kg).

Eikö proteiinihydrolysaatit maistu yleensä varsin pahalle?

Kyllä, mutta HydroISO:n valmistuksessa käytetään huippumodernia proliinispesifistä kitkeryydenpoistomenetelmää, joka saa aikaiseksi neutraalinmakuista heraproteiinihydrolysaattia. Kyseinen menetelmä hyödyntää proliinispesifisiä ekso- ja endopeptidaaseja, sillä hydrolysaatin kitkerä maku johtuu lähinnä proliinitähteistä.

Tuotekehityslaboratoriomme työskenteli satoja tunteja erilaisten banaaniaromien ja makeutusaineiden kanssa täydellisen makureseptin luomiseksi mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista. Lopullinen versio sisältää juuri oikean määrän luontaista banaaniaromia ja sukraloosia. Sukraloosi on keinotekoinen makeutusaine, jonka turvallisuus on dokumentoitu lukuisissa eläin- ja ihmiskokeilla. Itse asiassa sukraloosi ei ole kovinkaan keinotekoinen aine, sillä se valmistetaan pöytäsokerista (sakkaroosista).

Mitä HydroISO EI sisällä?

HydroISO ei sisällä geenimanipuloituja raaka-aineita, hormonihoitoa saaneiden lehmien maitoa, gluteiinia, lisättyä sokeria, aspartaamia tai keinotekoisia aromeja.

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Kinesioteippisakset pinnoitetut
Kinesioteippisakset pinnoitetut
Vivobarefoot Thermo pohjallinen Miesten koot
Vivobarefoot Thermo pohjallinen Miesten koot
Vivobarefoot Primus road black/charcoal
Vivobarefoot Primus road black/charcoal
Vivobarefoot ONE lady black graphite
Vivobarefoot ONE lady black graphite
Vivobarefoot Ultra II red/yellow mens
Vivobarefoot Ultra II red/yellow mens
Toimituskulut
Nainen
Mies
Feeling is believing
Motus